Lucht voor iedereen

Maconet

 

Importeur Mac 3

Maconet

 

Voor alle luchtbehandelingen

Maconet

Maconet is al ruim 30 jaar in de lucht.

Maconet bestaat sinds 1987 en is een persluchtspecialist voor zowel diesel- als elektrisch aangedreven compressoren. Onze producten zijn ook in verhuur leverbaar.

Of u nu een permanent persluchtsysteem voor uw locatie nodig heeft, of een tijdelijk project hebt dat vereist dat u uw persluchtsysteem kunt verplaatsen wanneer u dat wenst, Maconet kan aan uw eisen voldoen.
Ook voor luchtgereedschappen voor de aannemerij, sloop en gevelrenovatie en voor automotive en industrietoepassingen kunt u bij ons terecht.

Verder leveren wij ook straalapparatuur, zowel nevel- als droogstralen en complete persluchtleidingsystemen met alle bijbehorende persluchtconditie-apparatuur zoals (koel)drogers, filters en dergelijke.

Ook voor speciale projecten kunt u bij Maconet de juiste oplossing vinden. Onze specifieke persluchtexpertise en jarenlange ervaring garanderen innovatieve en kosteneffektieve ideeën voor al uw persluchtvraagstukken. Denk hierbij aan inbouw in voertuigen als personenbussen, turnkey opstellingen in zeecontainers en dergelijke.

Maconet biedt u daarnaast betrouwbare service door goed opgeleide onderhoudsmonteurs om uw persluchtsysteem in optimale conditie te houden. Voor het aanleggen van persluchtleidingnetten, onderhoud aan uw installatie op locatie of van uw mobiele compressor of luchtgereedschap in onze werkplaats, bij Maconet bent u aan het juiste adres.

Graag tot ziens in Ridderkerk.

Contact gegevens

Perslucht- en straaltechniek
MACONET BV
Valkenierstraat 23
2984 AZ Ridderkerk

Postbus 4063
2980 GB Ridderkerk

T 0180-410755
F 0180-410097
E info@maconet.nl